telnr
fysio
Visie

Binnen de fysiotherapie trachten we de zorgverlening zo goed mogelijk te onderbouwen.
We zien de mens  als een eenheid van lichaam en geest, die elkaar beïnvloeden en een impact heeft op de kwaliteit van leven.
Bewegen is daar een belangrijk onderdeel van.
Indien men voldoende( naar ieders kunnen) beweegt draagt dit bij tot de kwaliteit van leven.
Bij fysiotherapie staat het optimaal bewegen binnen uw eigen mogelijkheden centraal. Klachten opgedaan tijdens uw werk of sporten zijn vaak een aanleiding om een fysiotherapeut te bezoeken. Daarnaast zijn lichamelijke gevolgen van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte, zwangerschap of ouderdom ook belangrijke beweegredenen.

Het doel van fysiotherapie is het verbeteren van uw houding en beweging. Het verminderen van klachten, het vergroten van uw fysieke en mentale belastbaarheid, in stand houden van uw conditie, het (h)erkennen van je grenzen. De laatste jaren is er ook veel aandacht voor preventieve zorg, oftewel het voorkomen van klachten. Dit alles draagt bij aan een gezonde leefstijl en aan de kwaliteit van leven. Bewegen is leven en leven is bewegen; daar dragen wij graag aan bij.

De behandeling die de fysiotherapeut u biedt bestaat uit oefentherapie en/of massagetherapie. Maar zo nodig gaan wij een stap verder. Adviseren en begeleiden van patiënten is een essentieel onderdeel van ons werk. Hoe leert u leven met een beperking? Hoe kunt u uw werk weer oppakken? Ook deze vragen maken soms deel uit van een behandeling. 

Fysiotherapie is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Er zijn verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie om iedereen de juiste zorg te kunnen bieden. Ook wij hebben een breed scala aan specialisaties in huis. Om de kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg te blijven waarborgen, blijven wij cursussen volgen voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg: onafhankelijk en betrouwbaar.

Openingstijden

Maandag     7.00 - 18.00 uur
Dinsdag 7.00 - 19.00 uur
Woensdag 7.00 - 18.00 uur
Donderdag 7.00 - 19.00 uur
Vrijdag 7.00 - 18.00 uur
Zaterdag, zon- en feestdagen zijn we gesloten
Andere tijden zijn in overleg mogelijk.
Behandeling volgens afspraak.