telnr
informatie
Onze praktijk is direct toegankelijk (sinds 1 januari 2006). Dat betekent dat u geen verwijsbrief van een huisarts of specialist meer nodig hebt om een afspraak bij ons te maken.
U mag uiteraard wel met een verwijzing van huisarts of specialist komen, maar het is niet meer noodzakelijk. Als u besluit om rechtstreeks een afspraak te maken bij ons, wordt bij de eerste afspraak een screening uitgevoerd. Het doel van deze screening is om vast te stellen of uw klacht voor fysiotherapie in aanmerking komt of dat wij het beter achten dat u zich toch eerst in verbinding stelt met bijvoorbeeld de huisarts. Wanneer de screening uitwijst dat uw klacht wel in aanmerking komt voor fysiotherapeutische behandeling dan wordt meestal aansluitend een intake en onderzoek uitgevoerd waarna het behandelplan met u wordt doorgesproken.
Op uw verzoek kan de huisarts wel of niet worden geïnformeerd omtrent de fysiotherapeutische behandeling. Check voor alle zekerheid hoe uw zorgverzekering fysiotherapie, de screening, de intake en het onderzoek vergoedt.
Voor deze directe toegankelijkheid hebben fysiotherapeuten een speciale scholing gevolgd en zijn er protocollen opgesteld

Openingstijden

Maandag     7.00 - 18.00 uur
Dinsdag 7.00 - 19.00 uur
Woensdag 7.00 - 18.00 uur
Donderdag 7.00 - 19.00 uur
Vrijdag 7.00 - 18.00 uur
Zaterdag, zon- en feestdagen zijn we gesloten
Andere tijden zijn in overleg mogelijk.
Behandeling volgens afspraak.